ANVANTURA ZA SVE!!!
rezultati našeg prvog događaja

Konačno smo sabrali utiske i našli malo vremena da vas izvijestimo o rezultatima Avanture!!!

Prvo, moramo da se zahvalimo svim sugrađanima. Hvala što ste došli i hvala djevojčicama i dječacima koji su išli u potragu za jajima. Imali smo 350 učesnika, a prema procjenama oko 700 posjetitelja tog lijepog dana u Parku. Nadamo se da ste se dobro zabavili i družili, jer to najbolji odraz uspjeha.

Naravno, sve to ne bi bilo moguće bez podrške koju smo imali od Škole jezika Anglos, Grafičkog studija Pixel, Rakic Komerc doo, Miškinja, SportVision-a, KKG Stav, KK Radnik i OKK KOŠ, Srednje stručne škole Janja, volontera - djece iz OŠ Vuk Karadžić, Pozorišta Maslačak, Studija Mansarda, Semberskog Salaša, Restorana Sofa, Fast food-a Šejk, Karting Centra Bijeljina, Grada Bijeljina i mnogih drugih koji su pomogli.

Čini nam se da je ovo bio jedan ispunjen dan i zabavno iskustvo za sve, te da će prerasti u tradiciju koju ćemo zajedno njegovati.

Da podsjetimo, okupili smo se i da simboličnim prilozima prikupimo prva sredstva za našu fondaciju u osnivanju. Taj dan smo prikupili 2.131,05 KM koje smo uplatili na naš podračun kod Trag fondacije, a nakon dupliranja koje nam daje Trag, ukupno smo zajedno obezbijedili 4.262,00 KM za projekte u Bijeljini i Semberiji. Nije loše za prvi pokušaj!

Zajedno sa donacijama koje već imamo na računu i koje su nam obećane došli smo blizu prvog konkursa za projekte, na kome svi možete učestvovati sa svojim najboljim idejama za vaš kraju, ulicu ili selo. Očekujemo da konkurs objavimo za nekoliko dana, zato pratite naše stranice, ali i donirajte, jer nam još malo treba. 

Račun broj: 1994990001941083 ili iz inostranstva na račun IBAN BA39 1994 9900 0194 1083. Primalac je: Trag fondacija - Neformalna grupa Bijeljina, Splitska 14, Sarajevo.

HVALA! #jervolimbijeljinu

Abum sa slikama sa Avanture: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=lokalnaBN&set=a.290108519982143 

AVANTURA ŠARENOG JAJETA
Naš prvi događaj: Dođite sa se upoznamo, zabavimo i sakupimo prva sredstva za Fondaciju